Chocolade wikkels - Pink flowers

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 18:39

Chocolade wikkels 'Pink flowers' kan je gratis downloaden. De chocolade wikkels kan je leuk gebruiken op een babyshower, verjaardag, bachelorette etc. in het thema roze. 

Benodigdheden:

- Pritt stift

- Mini chocolaatjes

- Papiersnijder

- Printer

- 80 grams A4 papier

 

 

Stap 1: Download de benodigde bestanden

De bestanden tref je onderin de pagina. (Chocolade wikkels - Pink flowers en Lettertype Barcelona)

Bij het lettertype opent mogelijk direct het lettertype, rechtsboven heb je een icoontje met een pijltje naar beneden. Als je daarop klikt dan download je het lettertype naar je pc. 

 

Stap 2: Installeer het lettertype

Heb je windows?

Nadat je het bestand hebt gedownload klik je op de rechtermuisknop en kies je 'Installeren'.

 

Heb je Mac?

Nadat je het bestand hebt gedownload dubbelklik je op het bestand en dan opent zich het lettertype en klik je rechtsonder op ' Installeer lettertype' 

 

Stap 3: Open het bestand 'Chocolade wikkels - Pink flowers

Als je het lettertype hebt geïnstalleerd en je opent nu het bestand 'Chocolade wikkels - Pink flowers'  dan zou de tafelkaart moeten openen zoals het hoort. Je hoeft enkel de naam van de gast te wijzigen. Dit doe je door te dubbelklikken op de naam die ingevuld staat en vervolgens kan je het overschrijven door een naam naar wens. 

 

Stap 4: Print de wikkels uit en rond het af

Nadat je alles naar wenst hebt aangepast print je de wikkels uit. Je kan met de papiersnijder mooie rechte lijnen uitsnijden of als je heel strak kan knippen dan kan je ook prima een schaar gebruiken. 

Vervolgens vouw je de wikkel om het chocolaatje en met wat pritt stift plak je de uiteinden van de wikkels vast aan elkaar. 

 

Dat was het!

 

Let op: Dit betreft een testversie van de chocolade wikkels. De video moet ik nog uploaden. Ik ontvang graag alvast feedback over waar je tegenaan loopt of stel je vragen hieronder!

Het kan ook zijn dat het document bij jou is versprongen door een andere Word versie, ik ga dit meenemen in de video die ik opneem.

 

Dit betreft chocolade wikkels die je 'op maat' maakt, dus je kan zelf de namen aanpassen en personaliseren. Er zullen ook veel chocolade wikkels geplaatst worden die niet gepersonaliseerd worden die je meteen kan uitprinten zonder aan te passen.

 

 

PS. Laat hieronder weten welke thema's je graag wil terugzien als het gaat om chocolade wikkels!

 

 

Chocolade Wikkels Pink Flowers
Word – 266,4 KB 482 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.